Starity

Justin Bieber Pattinsonnal járna csajozni

2010. október 22. 11:11   |   Szerző: Barbygirl95

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tinik bálványa felnéz az Alkonyat sztárjára, Robert Pattinsonra, aki igencsak népszerű a lányok körében.

hirdetés
Justin Bieber Pattinsonnal járna csajozni

Justin Bieber Robert Pattinsonnal járna csajozni – derült ki a Daily Mirrornak adott interjújából.

„Szeretek a lányokkal beszélgetni, és szeretem randira hívni őket. Ideális »felszedőpartnerem« Robert Pattinson lenne. Együtt kellene mennünk a bulikra, hogy meglássuk, mi történne. Éppen most tért vissza Los Angelesből,  szerencsét kellene próbálnom” – nyilatkozta Justin.

A kanadai sztár pár „felszedős” dumát is kitalált: „Robert azt mondja, a haja képes megtörni minden jeget, így a lányoknak azt mondhatnánk: »Meg akarod érinteni a hajunkat?«” – tette hozzá az interjúban.

Időközben Robertet megválasztották a legjobban öltözött brit férfinak.

Bieber még azt is elárulta, hogy odavan a brit lányokért, így Pattinson adhatna neki pár jó tanácsot. „A lányok megőrülnek érte itt Los Angelesben, de nekem a brit lányok a gyengéim, remélem Robert ad majd pár jó tanácsot” – nyilatkozta Justin, aki arra azért nem gondolt, hogy az Alkonyat sztárjának már van kapcsolata.

De persze a popsztár nemcsak a lányokra szenteli a figyelmét, hanem új albumára is, amely valamikor 2011 végén kerül majd piacra.
  

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek