Starity

Madison Beer tagadja, hogy Brooklyn Beckhammel egy párt alkotnak

2017. július 28. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az elmúlt napokban az egész világsajtó azzal foglalkozott, mi van a két fiatal között, az énekesnő pedig úgy döntött, tiszta vizet önt a pohárba.

hirdetés

Nagyon is szingli vagyok, nem állok készen egy új kapcsolatra. Jelen pillanatban a karrieremre fókuszálok. Csak 18 vagyok, próbálom irányítani az életemet és közben jól érezni magam. Nyilván vannak pasik, akikért odavagyok, de nagyon szingli vagyok

– nyilatkozta Madison Beer, majd amikor arról kérdezték, milyen kapcsolat fűzi állítólagos pasijához, Brooklyn Beckhamhez, így válaszolt:

Remek srác, nagyon cuki és az egyik legjobb barátom. Nehéz ez a helyzet, mert most már ha együtt látnak vele az emberek, rögtön azzal jönnek, hogy Ó, Istenem, ők egy pár!, de mi komolyan csak legjobb barátok vagyunk. Majdnem minden nap együtt lógunk és a közös barátainkkal Los Angelesben, de ő hamarosan átköltözik New Yorkba. Szóval mi csak jól érezzük magunkat, így kezdődtek a pletykák.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek