Starity

Hamarosan kisfilmet forgat Anette Olzon és Jani Liimatainen

2017. július 28. 17:05   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan megérkezik a svéd énekesnő és a finn gitáros első közös nagylemeze.

hirdetés

Tavaly szeptemberben számoltunk be arról, hogy a Nightwish egykori énekesnője hivatalosan is visszatért a metalzenei szintérre, ugyanis amellett, hogy visszatért egykori zenekarához, az Alison Avenuehoz, a Sonata Arctica egykori gitárosával, Jani Liimatainennel egyesítette erejét, és közös projekten kezdtek el dolgozni.

Akkori közleményükben elárulták, hogy első közös lemezüket még idén a boltok polcaira küldik, mely korong elmondásuk szerint egy igazi metálalbum lesz. A bejegyzésből azt is megtudhattuk, hogy a két zenész régi közösen dédelgetett álmát váltotta valóra, ugyanis mindketten hosszú évek óta nagy rajongói a másik munkásságának, és mindig is szerettek volna együtt dolgozni. Néhány hete már hírt adtunk arról, hogy a két tehetség már javában ünnepel, ugyanis közös munkájuk gyümölcse 100%-osan elkészült, és már csak a megjelenésre vár.

További örömteli hír, hogy hamarosan két dalnak is fültanúi lehetünk, ugyanis az ex-Nightwish-énekesnő a minap az Instagramon nosztalgiázás közben csiripelte el, hogy készülőben van két videoklipjük, melyeket Patric Ullaeus fog rendezni, aki többek között olyan zenekarokkal dolgozott már együtt, mint az Amaranthe, az Arch Enemy, vagy a Europe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek