Starity

Új klippel jelentkezett a Hollywood Undead

2017. július 31. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pár napja jelent meg az együttes legújabb California Dreaming című dala, amelyhez mostanra a klip is megérkezett a rajongók legnagyobb örömére.

hirdetés
Új klippel jelentkezett a Hollywood Undead

A 2005-ben alakult rap/rock banda tagjai gőzerővel dolgoznak a legújabb – szám szerint ötödik – albumukon, amely várhatóan idén október 27-én fog megjelenni. A V (Five) nevet viselő lemezről a napokban érkezett meg az első dal és hozzá a klip is, ez a California Dreaming. Ahogy az várható volt a bandától, az új számra is jellemző a gyors és intenzív tempó.

A dal Kalifornia mindkét oldalát egyaránt bemutatja. Egyrészről ott van a fényűzés, glamour, napsütés, szörfözés. Másrészről azonban rámutat arra az oldalára is, ahol az emberek nem tudják fedezni a lakásuk bérét, a sztárok ostobák, taplók és kétszínűek

– meséli J-Dog, a zenekar egyik tagja.

Az új album bejelentése óta ment a rajongók körében a találgatás, hogy talán Da Kurlzz kilépett a bandából, amit a klip megjelenése után Johnny 3 Tears meg is erősített egy interjúban:

Olyanok vagyunk egymásnak, mint öt testvér, ez pedig itt az ötödik albumunk lesz. A mi zenei életünkben nincs még egy olyan jelentős dolog, mint ez a szám. Ha csak kimondjuk, hogy öt, akkor valami értelmet nyer. Sőt, itt még a No.5 című szerzeményünk is visszaköszön, hiszen ez volt az első albumunk ötödik dala. Ez a szám és ez a pillanat egyaránt jelentős nekünk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek