Starity

Végső nyugalomra helyezték Chester Benningtont

2017. július 31. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 41 évesen elhunyt énekest Palos Verdes-i otthonához közel temették el.

hirdetés

Július 29-én, szombaton temették el a kilenc nappal korábban öngyilkosságot elkövetett Linkin Park-frontembert, Chester Benningtont. A zárt körű szertartáson az énekeshez legközelebb álló rokonok, barátok és zenésztársak vettek részt – az esemény zavartalan lezajlását rendőrök biztosították.

A temetésen egy színpadot is felállítottak, melyen Chester zenésztársai léptek fel, hogy egy-egy dal erejéig emléket állítsanak a tragikus sorsú zenésznek, aki élete során alkohol- és drogproblémákkal, valamint súlyos depresszióval küzdött. Halála nyomán hat gyerek maradt apa nélkül.

Egy héttel ezelőtt elveszítettem a lelki társamat, a gyermekeim pedig a hősüket – az apukájukat. Az életünk olyan volt, mint egy tündérmese, ami mostanra egy beteg Shakespeare-szerű tragédiába torkollott. Hogyan lépjek tovább? Miképp szedjem össze darabokra hullt lelkemet? Az egyetlen válasz, amit ismerek, hogy fel kell nevelnem a kicsikéinket minden csepp szeretetemet latba véve, ami még maradt. Szeretném, ha a közösség és a rajongók tudnák: érezzük a szereteteteket és a veszteségeteket is. A gyerekeim még olyan fiatalok ahhoz, hogy elveszítsék az apjukat, de tudom, hogy ti mind segítetek abban, hogy az emléke fennmaradjon. Chester egy ragyogó, szerethető lélek volt angyali hanggal. Most fájdalmaitól megszabadulva énekli a dalait mindannyiunk szívében. Talán Isten megáld minket és egymás mellé állít minket a fájdalom órájában. Chester biztosan ezt szeretné, hogy tegyük. Nyugodj békében, szerelmem!

– írta Bennington özvegye, Talinda egy közleményben.

via TMZ

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek