Starity

A Teen Wolf kreátora elárulta, melyik karaktert hozná vissza

2017. augusztus 01. 05:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jeff Davis kreátor a Comic-Conon vallott színt és elárulta, melyik karaktert szeretné viszontlátni a sorozatban. VIGYÁZAT, a cikk spoilert tartalmaz a sorozat harmadik évadával kapcsolatban!

hirdetés

Könnyű kérdés, Jennifert hoznám vissza! Önként beismerem, hiba volt kinyírni őt. Azért is, mert Haley [Webb, ő alakította a karaktert] nagyon jó ember, és egyike azoknak, akiket visszahoznék a forgatásokra, mert élvezetes vele dolgozni. Igazán jó energiái vannak

– magyarázta Jeff Davis.

Davis szívesen visszahozta volna Jennifert I Fotó: MTV

Aki esetleg nem emlékezne, Jennifer egy angoltanár volt a Beacon Hills középiskolában, aki csapdába esett az alagsorban, ám szerencséjére Derek Hale (Tyler Hoechlin) a segítségére sietett, kimentette őt és randizni kezdtek. Mielőtt azonban megörültünk volna a happy endnek, kiderült, hogy semmi sem az, aminek látszik, és a barna hajú szépség bőrébe a rettegett Darach bújt, aki lemészárolta a gimnázium diákjait hátborzongató rituálék céljából, melyekkel saját erejét növelte. Gonosz tetteit nem sokáig élvezhette, Peter Hale (Ian Bohen) ugyanis eltette őt láb alól.

Ez Jennifer igazi arca, ő Darach I Fotó: MTV

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek