Starity

6 év kihagyás után visszatér a színészkedéshez Dylan Sprouse

2017. augusztus 02. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 24 éves színész hat év kihagyás után döntött úgy, hogy ismét kamerák elé áll egy nagyszabású produkció keretein belül.

hirdetés

Mióta 2011-ben véget ért a Zack és Cody a fedélzeten, Dylan Sprouse eltűnt a kíváncsi tekintetek elől, akárcsak ikertestvére, Cole Sprouse. Utóbbi idén bukkant fel ismét a televíziók képernyőjén a The CW népszerű szériájának, a Riverdale-nek köszönhetően, most pedig Dylan is követi példáját – igaz, ő nem egy sorozatban, hanem egy filmben tér vissza.

Az E! Online hozta le néhány órája, hogy Dylan szerepet kapott Eva Doležalová rendezőnő készülőben lévő alkotásában, a Carte Blanche-ban, melynek stábjában olyan sztárokat köszönthetünk, mint Jordan BarrettJessica HellerSolenn HeussaffJack KilmerJeremie LaheurteKatty UkhanovaJessika VanSuki Waterhouse és Johnny Whitworth. A színész már el is kezdett forgatni, ezt bizonyítják az alábbi fotók is.

Fotók: Instagram

Sprouse egyébként a Zack és Cody a fedélzeten után felsőfokú tanulmányaira koncentrált – két évvel ezelőtt a New York-i egyetemen szerzett diplomát videójáték design szakon. És hogy miért hagyta el Hollywoodot az egyszerű életért cserébe? Íme a válasz:

Szükségem volt egy kis szünetre és hogy kilépjek kicsit önmagamból. Kellett egy nagy adag valóság és az sem ártott, hogy objektívebb szemszögből láthattam magam. Most úgy gondolom, képes lennék élvezni a színészkedést, ami nagyon jó alap ehhez a szakmához

– nyilatkozta tavaly.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek