Starity

Emma Roberts is játszani fog az Amerikai Horror Story új évadában

2017. augusztus 02. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A horrorsorozat kreátora hozta nyilvánosságra, hogy a 26 éves színésznő visszatér a képernyőkre.

hirdetés

Nézzétek, ki bukkant fel a Cult [a sorozat hetedik évadának alcíme – a szerk.] forgatásán, aki ráadásul elbűvölő és akcióra kész!

– írta Ryan Murphy az Instagramon a lenti kép mellé, melyen Emma Robertset láthatjuk egy késsel a kezében.

A színésznő már veteránnak számít, hiszen a harmadik és a negyedik évadban is szerepet játszott – előbbiben Madisont, utóbbiban Maggie-t alakította. Jó hír, hogy Emma nem csupán a főszereplőt alakító Evan Peterst érkezett meglátogatni, akivel boldog párkapcsolatban él, hanem bejelentette: ő maga is szerepel az új évadban.

Csatlakoztam az #ahscult-hoz, és ti?

– csiripelte ő is az Instagramon.

Az új szezont jelenleg is forgatják Michiganben és mindössze 11 epizódot ölel fel, melynek politikai töltete lesz. A történet állítólag a tavalyi elnökválasztás napján indul, a két főszereplőt pedig a fent említett Peters és Sarah Paulson keltik életre, mellettük pedig visszatér még Cheyenne Jackson, Frances ConroyMare Winningham és Adina Porter, valamint újonnan csatlakozott a stábhoz Billie LourdBilly EichnerColton HaynesLeslie Grossman és Lena Dunham.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek