Starity

Kylie Jennert megviselte lelkileg, hogy nem tudott elmenni a szalagavató báljára

2017. augusztus 02. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vasárnap, mindössze négy nappal 20. születésnapja előtt debütál a tévésztár önálló reality-je, a Life of Kylie, melynek előzetesében elárulja, miért nem vehetett részt a szalagavató bálon.

hirdetés

Ahogy itthon, úgy a tengerentúlon is nagy feneket kerítenek a szalagavatónak, Kylie Jenner pedig nemrég arra készült, hogy meglepje egy rajongóját, Albertöt azzal, hogy elmegy vele a nagy eseményre. Miközben a potenciális kreációkat próbálgatta, Kylie elárulta, neki nem volt alkalma elmenni a saját szalagavatójára, mert magántanuló lett.

Magántanuló voltam, ami igazából nagyon szomorú. Minden sulibeli barátomat kikövettem a közösségi oldalakon. Ők valószínűleg azt gondolták, utálom őket, de igazából csak képtelen voltam látni [a posztjaikat]. Tudod, folyamatosan megosztottak képeket, ott voltak a szalagavatón, én meg nem bírtam ezt látni. Nagyon elszomorított [hogy én kimaradtam belőle]

– magyarázta Kylie.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek