Starity

The Originals: Candice Accola túl van az első forgatási napon

2017. augusztus 03. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő visszatér a jövőre sugárzásra kerülő ötödik és egyben utolsó évadban.

hirdetés

Már majdnem fél év telt el azóta, hogy véget ért a Vámpírnaplók, azóta pedig kiderült, hogy már testvérsorozatának, a The Originalsnak sincs sok hátra – az ötödik évaddal pont kerül a történet végére. Néhány hete kiderült, hogy a rajongók imái meghallgatásra találtak: a készítők ugyanis a The Originalsba édesgették Candice Accola színésznőt, aki az anyasorozatban Caroline Forbest alakította, így ismét kilátásba került az esély, hogy ő és a Joseph Morgan alakította Klaus megkapják a nekik járó happy endet, amire hosszú évadok óta várnak a fanatikusok.

Carina Mackenzie, a The Originals egyik írója tegnap megosztott egy képet az ötödik évad most megkezdett forgatásáról, melyen épp a fent említett Candice-t láthatjuk, a képleírásból pedig kiderül, hogy a felvétel az első forgatási napon készült. Azt továbbra sem lehet tudni, hogy Candice csak egy rövid cameószerepet vállalt a sorozatban vagy hosszútávon marad.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek