Starity

Camila Cabello csak a rajongói miatt használja a közösségi médiát

2017. augusztus 04. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 20 éves énekesnő szereti tartani a kapcsolatot rajongóival, hogy éreztesse velük, mennyire hálás nekik mindenért, amit tesznek érte.

hirdetés

Fotó: L'Oréal Paris / Cibelle Levi

Camila Cabello imádja a rajongóit – ezt bizonyítja az is, hogy most egyszerre két új szerzeménnyel örvendeztette meg őket a Havana és az OMG képében. Saját elmondása szerint a közösségi oldalakon is csak azért van jelen, hogy ekképp fejezze ki háláját feléjük és hogy folyamatos kapcsolatban legyen velük.

Srácok... annyira szeretlek titeket, hogy még csak fel sem foghatjátok. Köszönöm, hogy támogattok, ünnepeltek és szerettek engem. Szeretlek titeket

– írta a Twitteren, később pedig így fogalmazott a TeenVogue-nak adott interjújában:

Nagyon intim, személyes kapcsolatot ápolok a rajongóimmal. Ők az egyetlen okai annak, hogy szeretem a közösségi médiát. Ha nem értük lenne minden, valószínűleg kilépnék és nem használnám többet a közösségi oldalakat. Amennyire csak lehetséges, igyekszek kapcsolatban lenni velük, mert ők is nagyon támogatnak engem. Én is rajongok bizonyos előadókért, így tudom, milyen sokat jelent az embernek, ha felfigyelnek rá vagy azt mondják neki Én is szeretlek, köszönöm, hogy támogatsz!. Úgy gondolom, ez az egész a hála kimutatásáról szól, mert tudom, milyen sokat tesznek értem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek