Starity

Bella Thorne utcára került volna, ha a Disney nem karolja fel

2017. augusztus 04. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő a Twitteren vallott arról, hogy a Disney-nél vállalt állása mentette meg családját az utcára kerüléstől.

hirdetés

Bella Thorne bár a múltban több ízben is kritizálta a Disney-t és az sem titok, hogy örül, amiért sikerült maga mögött hagyni az ott töltött éveit, ugyanakkor bevallása szerint az Indul a risza! című műsornak köszönheti, hogy családjával együtt nem kell nélkülöznie.

Ha az a terved, hogy lecsúszott és vitatott életű leszel, akkor nem a Disney csatornánál kellett volna kezdened a karrieredet

– írta a színésznőnek egy Twitter-felhasználó, amire így reagált az érintett:

Igazad van. Amikor arról volt szó, hogy az egész családom az utcán éljen egyetlen fillér nélkül, el kellett volna utasítanom az ajánlatot. #legyentöbbeszed

Fotó: Twitter

Igaz, ami igaz, a színésznő mostanra teljesen megváltozott, és már csak árnyéka egykori önmagának, ám kétségtelen, hogy a mai napig nagyon sikeres és rengeteg rajongója van annak ellenére is, hogy sokak szerint rossz példát mutat a fiataloknak. Mindazonáltal nem ő az egyetlen olyan híresség, akit gyerekként darált be az ipar és zűrössé vált, de ahogy Britney Spearsnek, Miley Cyrusnak vagy Lindsay Lohannek, úgy remélhetőleg neki is sikerül összeszedni magát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek