Starity

Drámafilmben kamatoztathatja a tehetségét Jenna Ortega

2017. augusztus 05. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Jane the Virgin 14 éves sztárja egy nagyszabású produkcióban kapott szerepet.

hirdetés

Jenna Ortega rövidesen kiléphet a futószalagon gyártott gyereksztárok sorából, ugyanis ezúttal egy igazán komoly produkcióban, a Saving Florában kapott főszerepet. A fiatal tehetséget eddig elsősorban sorozatokban láthattuk, most azonban lehetősége nyílik egy szélesebb réteg előtt is bizonyítani Mark Drury Taylor filmjében, ami egy Flora nevű cirkuszi elefántról szól. Amikor az állat időssé válik és már nem lesz képes arra, hogy végrehajtsa a neki parancsba kiadott trükköket, a társulat meg akar szabadulni tőle, ám Jenna karaktere és apja úgy döntenek, a jószág jobb sorsra érdemes, így megmentik őt...

A film jelenleg még az előkészületi fázisban tart, a forgatást hamarosan Mexikóban kezdik majd meg. Jenna mellett olyan sztárokat láthatunk még a főbb szerepekben, mint David Arquette, Tom Arnold és Leonor Varela. A Just Jared Jr. értesülései szerint a film bevételének egy részét olyan szervezeteknek adományozzák a készítők, melyek az elefántok megmentésével foglalkoznak.

Fotó: Instagram / Jenna Ortega

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek