Starity

Madison Beer: „Nem változok meg mások kedvéért”

2017. augusztus 07. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 18 éves énekesnő ismét szót ejtett az őt rendszeresen terrorizáló internetes trollokról.

hirdetés

Madison Beer durván másfél hete vallott arról, hogy napi szinten legalább harmincszor megkapja, hogy ölje meg magát, ám igyekszik felülemelkedni a rosszakarókon, ami természetesen nem mindig sikerül neki. Az énekesnő igyekszik kihozni magából a legtöbbet, ugyanakkor tisztában van vele, hogy nem felelhet meg mindig mindekinek. A People-nek adott interjújában most ismét ezt a témát feszegette.

Csak mert az emberek követnek az Instagramon, azt hiszik, ismernek is személyesen, pedig nem. Ez soha nem lesz könnyebb vagy nehezebb. Olyasvalami ez, amivel meg kell küzdeni, és amit pozitív energiává kell alakítani

– mondta, majd ekképp folytatta:

Azt mondják rám, túl sovány vagyok, de ha felszedek pár kilót, rögtön daginak bélyegeznek. Az ember nem felelhet meg mindenkinek. Amíg boldog vagy, más nem is számít. Én leszarom az egészet. Nem változok meg mások kedvéért.

Sokszor az is éretlenségre vall, ha az ember reagál a beszólásokra. Szóval ha válaszolok, azt ízléses és kegyes formában kell tennem, hogy megmutassam az embereknek, nem igazán ismernek engem. Ha viszont úgy döntesz, hogy begubózol, kisírod magad és nem beszélsz senkivel, az is rendben van. Sokszor én is így érzem magam. A nap végén úgyis csak az számít, hogy jó embernek érzed-e magad és helyesek-e a szándékaid.

via Just Jared Jr.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek