Starity

Nina Dobrev: „Ugyanolyan vagyok, mint bárki más”

2017. augusztus 08. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hírnév ide vagy oda, a Vámpírnaplók sztárja egyszerű lánynak tartja magát.

hirdetés

Nina Dobrev nemrég a Huffington Postnak adott interjújában vallott edzéstervéről, így megtudhattuk tőle, hogy nem elsősorban azért tréningezik, hogy jó formában legyen, hanem egyúttal így vezeti le a munka során felgyülemlett feszültséget, ami nagyon fontos számára.

Nem tudom, hogy ez a DNS-embe van-e programozva, de minden egyes nap szükségem van valamilyen aktív mozgásformára. Kell, hogy szakítsak egy kis időt önmagamra és ledolgozzam a napi stresszt és nyomást, ami rám nehezedik

– mondta Nina.

Amikor edzel, olyankor nincs nálad a mobilod, nem vagy elérhető, senki nem léphet veled kapcsolatba és ez nemcsak a fizikai, hanem a mentális állapotodnak is jót tesz. (...) Én is ugyanolyan vagyok, mint bárki más. Lány vagyok, és mint ilyen, bizonytalan is. Szeretek pozitív példaként szolgálni az edzéssel kapcsolatban, és remélhetőleg a prédikációim jó üzenetet közvetítenek

– magyarázta a színésznő.

Senki sem tökéletes. Én is szoktam bűnözni, hamburgereket enni, és a brownie-t is imádom! De aztán amikor lemegyek a terembe, kétszer olyan keményen edzek miatta, mint egyébként tenném.

 

Nina Dobrev (@nina) által megosztott bejegyzés,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek