Starity

Hopsz, ez lecsúszott! Kate Moss strandolás közben „elvesztette” bikinifelsőjét

2017. augusztus 08. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 43 évesen is remek formában lévő modell nyaralása során, akarata ellenére tette közszemlére a melleit.

hirdetés

Bárkivel megeshet, hogy a pancsolás hevében véletlenül elmozdul helyéről bikinifelsője, ám ez még kellemetlenebb, ha az embert Kate Mossnak hívják és úton-útfélen lesifotósok járnak a nyomában, és csak arra várnak, mikor hozhatják őt kínos helyzetbe.

A modell és 13 évvel fiatalabb szerelme, Nikolai von Bismarck jelenleg Caprin nyaralnak, a minap pedig egy hajótúrán vettek részt, amit egy kis önfeledt pancsolással kötöttek össze, Kate-nek pedig véletlenül lecsúszott a melltartója, amit a szemfüles fotósok meg is örökítettek. A szőkeség persze rögtön megigazította a rakoncátlan ruhadarabot, ám így sem úszhatta meg, hogy címlapra ne kerüljön.

Kate és Nikolai egyébként két éve alkotnak egy párt és barátaik állítása szerint nagyon boldogok együtt – olyannyira, hogy már a családalapítás is szóba jött közöttük, noha a modellnek már van egy 14 éves lánya, Lila Grace exéhez, Jefferson Hackhez fűződő kapcsolatából.

via Mirror

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek