Starity

Még idén piacra dobja új albumát Miley Cyrus

2017. augusztus 08. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő néhány órája mindenkit meglepett, amikor megtette azt, amire rajongói vártak.

hirdetés

Miley Cyrus saját weboldalán tudatta rajongóival, hogy Younger Now címmel szeptember 29-én dobja piacra új albumát, aminek dallistájáról már két tétellel megismerkedhettünk a Liam Hemsworth-ről szóló Malibu és az Inspired képében.

Az énekesnő legutóbb 2013-ban jelentetett meg lemezt, így rajongót igencsak megvárakoztatta. Ennek ellenére nem unatkozik a szőke szépség, hiszen amellett, hogy legújabb lemezén dolgozott az elmúlt években, magánéleti szempontból is összekapta magát – ami nagyon ráfért –, most pedig boldogabb, mint valaha!

Ami karrierjét illeti, remek visszatérést produkált a Malibuval – több helyen arany és platina minősítést szerzett a kislemez az eladások után. A dalt egyébként rövidesen élőben is hallhatják a fanatikusok, ugyanis néhány órája került bejelentésre, hogy ő is fellép az augusztus 27-én megrendezésre került MTV Video Music Awardson.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek