Starity

Tindézserkorában durván megalázta kollégája Chloë Moretz-et

2017. augusztus 09. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Ha/Ver sztárja valósággal ragyog a Variety legújabb számának címlapján, ám a lapnak adott interjújából kiderült, bizony vannak olyanok, akik rajta élezik a nyelvüket.

hirdetés

Az internet világában nem ritka, hogy a közösségi oldalak felhasználóit nap mint nap inzultációk érik, és ez alól Chloë Moretz sem képez kivételt. Elmondása szerint rengetegszer volt tanúja annak, hogy egyes internetes trollok Photoshoppal eltorzították képeit, hogy viccet űzzenek belőle, neki pedig ez minden alkalommal nagyon fáj – nem tud és nem akar ehhez hozzászokni.

Ami azt illeti, Chloë-n nemcsak idegenek élezik a nyelvüket. Saját tapasztalatai is azt mutatják, hogy az embert azok tudják legjobban megbántani, akik közel állnak hozzá – ilyen volt az egyik kollégája, akinek nevét tapintatosan nem említette, csak annyit, hogy ő maga 15 éves volt, amikor ez a bizonyos idősebb fiatalember megalázta őt.

A srác a szerelmemet alakította egy produkcióban, és közölte velem, hogy a magánéletben soha nem randizna velem. Amikor rákérdeztem ennek miértjére, azt mondta, méreteimet tekintve túl nagy vagyok neki. Ő volt egyike azon színészeknek, akik megríkattak egy forgatás során... Az ilyen tapasztalatok döbbentik rá az embert, hogy odakint igazán rossz emberek vannak, ez a srác pedig bizonyos okoknál fogva úgy érezte, meg kell velem osztania ezt a gondolatát

– elevenítette fel a színésznő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek