Starity

Ősszel férjhez megy Moon Hyuna

2017. augusztus 10. 13:01   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nagy esemény előtt áll Moon Hyuna – szeptemberben kimondja a boldogító igent.

hirdetés
Ősszel férjhez megy Moon Hyuna
Fotó: Nailholic

Augusztus kilencedikén Moon Hyuna megerősítette a híreszteléseket, melyekben azt írták, hogy szeptemberben összeköti az életét üzletember barátjával, akivel már hosszú ideje egy párt alkotnak. A 30 éves előadó nyílt levet írt rajongóihoz.

Nagyon meleg van; ugye mindannyian kellően odafigyeltek magatokra?
Jól vagyok. Lassan egy év telt el azóta, hogy úgy döntöttem, hogy más úton járok. Mindig hálás vagyok a rajongóimnak, akik felvidítanak, támogatnak és velem együtt járnak új utamon. Ezt a bejegyzést a rajongóimnak írom, hogy tájékoztassam őket egy eseményről. Már korábban tudatnom kellett volna veletek, de fogalmam sem volt, hogy hogyan is kezdjek neki és miután elhalasztottam a bejelentést, nektek a hírekből kellett megtudnotok, amiért őszintén bocsánatot kérek. Tudnotok kell, hogy azt tervezem, hogy szeptembertől még csodálatosabb életet fogok élni, mert olyasvalakivel ismerkedtem meg, akinek lojalitása, erkölcse és nézetei hasonlóak az enyémhez. Úgy érzem, hogy életem összes kihívása közül most a legismeretlenebben állok szemben. Egyszerre vagyok nyugtalan és izgatott is, de mi mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy bölcsen oldjuk meg majd a gondjainkat és boldogan éljünk. Köszönöm, köszönöm.

A privát esküvői ceremóniát szeptember harmadikán Szöulban tartják meg a család és a közeli barátok jelenlétében (beleértve a korábbi és a jelenlegi Nine Muses-tagokat is).

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek