Starity

Gyűlnek a milliók! Ennyit kaszált az elmúlt másfél évben Kylie Jenner a kozmetikumai által

2017. augusztus 10. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Life of Kylie sztárja igen szép summával hagyja maga mögött tinédzseréveit, és a második x-be már úgy lép, hogy nem csak mint Kim Kardashian húgát ismerik.

hirdetés

Kylie Jenner ma ünnepli születésnapját, és ezzel egyidőben kiderült, mennyit keresett önmagáról elnevezett kozmetikumai útján az elmúlt 18 hónapban. Szájfényeit 2015-ben bocsátotta piacra, mint teszttermékeket, mostanra pedig a világ egyik legkelendőbb márkája lett a Kylie Cosmetics – 18 hónap alatt körülbelül 420 millió dollárt (~ 106.3 milliárd forint) keresett rajtuk.

Azt hiszem, az embereket meglepte, hogy a márka ilyen sikeres, mert ez olyasvalami, amit Kylie keltett életre, így senki nem számított arra, hogy az egész üzlet így felvirágzik. Aztán eljött a nap, amikor kipróbálták, látták, magukon viselték, kísérletbe kezdtek vele és belátták, hogy ez egy nagyszerű termék, jól meg van csinálva

– magyarázta Kylie édesanyja, Kris Jenner.

Kylie egy keményen dolgozó, kreatív és fegyelmezett ember, neki van a legcsodálatosabb munkaetikája. Még nem találkoztam hozzá hasonlóval. Igaz szenvedéllyel, tisztelettel és hatalmas felelősséggel viseltetik a munkája iránt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek