Starity

Nikki Reed életet adott Ian Somerhalderrel közös első gyermekének

2017. augusztus 11. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két szerelmes családja nemrég új taggal bővült, akinek érkezését néhány órája hozták nyilvánosságra.

hirdetés

Ian Somerhalder és Nikki Reed immár nem csupán színészek és lelkes környezet- és állatvédő aktivisták, hanem szülők is! A sztárpárnak július 25-én kislánya született, akinek a különleges csengésű Bodhi Soleil Reed Somerhalder nevet választották. Anya és baba egyaránt jól vannak.

Ian és Nikki kapcsolata egyébként barátiból alakult romantikussá 2014-ben, majd kilenc hónapnyi randevúzás után, 2015 áprilisában házasságot kötöttek. A Vámpírnaplók sztárja nem sokkal a sorozat végetérte előtt már pedzegette, hogy családot szeretne alapítani, de érthető módon addig nem akart belevágni a babaprojektbe, amíg forgatott és ideje nagy részét távol töltötte feleségétől. Végül aztán májusban nyilvánosságra hozták, hogy úton van szerelmük gyümölcse, ám akkor még ők sem tudták, milyen nemű a kicsi.

Hello, Kicsike! Onnan ismerlek, hogy érezlek. Lehetséges valakit ennyire szeretni máris? Annyit tudok, hogy ez a legerősebb érzés, amit valaha megtapasztaltam. Egy ideje már megosztjuk a testünket és már most sok közös élményünk van. Alig várjuk, hogy találkozzunk veled!

– írta Nikki akkoriban az Instagramon, Ian pedig így fogalmazott ugyanott:

A 38 évem során ezen a Földön, sosem tapasztaltabb még ennél erőteljesebbet és gyönyörűbbet. Elképzelni sem tudok annál izgalmasabbat, amit a következő fejezet tartogat számunkra, és azt szerettük volna, ha erről tőlünk hallotok először. Ez a legkülönlegesebb időszaka az életünknek, így hármunk között akartuk tartani, ameddig lehetséges, élvezve a napokat egymással és a kicsinkkel, aki máris gyorsan nő..., hiszen ezt teszik, gyorsan felnőnek. Köszönjük a támogató, kedves energiákat!

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek