Starity

Folytatódik az Alkonyat és Az éhezők viadala?

2017. augusztus 11. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Lionsgate a Marvel és a DC példájára egész moziuniverzumot építene a két kultikus sorozat köré.

hirdetés
Folytatódik az Alkonyat és Az éhezők viadala?

Az Alkonyat és Az éhezők viadala kétségtelenül a világ legnépszerűbb filmsorozatai közé tartoznak, és mint ilyenek, a Lionsgate szerint többet is ki lehetne hozni belőlük. Előbbi 2012-ben, utóbbi 2015-ben ért véget, ám minden esély megvan arra, hogy folytatást kapjanak, ugyanis a stúdió vezérigazgatója, Jon Feltheimer úgy nyilatkozott kedden, hogy lehetőség szerint a franchise-okat kibővítenék egy egész moziuniverzumra.

Hogy ez mit jelent? Nos, az már egészen biztos, hogy a Lionsgate nem tart igényt a két sorozat főszereplőire, így a további filmekben nem köszönne vissza a mozivászonról se Robert Pattinson és Kristen Stewart, se Jennifer Lawrence.

A Lionsgate úgy tervezi, hogy a könyvsorozatok írónőivel, azaz Stephenie Meyerrel és Suzanne Collinsszal fognának össze, megíratnák velük a történeteket, de nem az eddig megismert szereplők szemszögén át, hanem újabb karakterekkel és azok történetével bővítenék a már meglévő cselekményt, hogy ha csak lazán is, de valami módon kapcsolódjanak az eredeti sztorihoz. Ez azt jelenti, hogy amolyan folytatásokba vagy épp előzménytörténetekbe kukkanthatunk bele, esetleg egy mellékszereplőn át élhetjük újra a korábban történteket.

Te örülnél a folytatás(ok)nak?
Igen, nagyon!
Nem, nincs értelme!
make a survey
 
 
 
 
 
 

via Seventeen, Variety

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek