Starity

Khloe Kardashian féltékeny Kylie Jennerre

2017. augusztus 11. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 33 éves tévésztár az Instagramon adott hangot abbéli meggyőződésének, hogy mióta húga sikeres vállalkozást indított, azóta ő és többi testvére nem számítanak anyjuknak.

hirdetés

Bár a híres Kardashian-Jenner család tagjai már mind felnőttek, nem titok, hogy a lányok továbbra is versengenek egymással édesanyjuk, Kris Jenner figyelméért. A minap kiderült, hogy Kylie Jenner másfél éve elindított kozmetikai termékcsaládja óriási siker – a 20 éves lány eddig 420 millió dollárt (~ 106.3 milliárd forint) zsebelt be belőle –, ez azonban korántsem tölti el olyan nagy örömmel nővérét, Khloe Kardashiant.

A 33 éves szőkeség ugyanis sérelmezi, hogy anyjuknak most Kylie a szeme fénye, ebbéli meggyőződésének pedig hangot is adott az Instagramon. A Woman's Wear Daily a napokban exkluzív anyagot közölt le Kylie-ról és Krisről, az egyik ilyen poszt alatt pedig Khloe úgy fogalmazott anyjára asszociálva, hogy

Mi most már halottak vagyunk a számára.

Fotó: Instagram (screenshot)

Khloe csak viccelt, amikor közzétette azt a kommentet, de mélyen legbelül azért határozottan van igazság abban, hogy tényleg így érez. A lányok között mindig is volt némi rivalizálás anyjuk figyelméért

– nyilatkozta egy informátor a HollywoodLife-nak, majd így folytatta:

Khloe nagyon büszke Kylie-ra, de aggódik, hogy most már ő anyuci kedvence. Nehéz azt látnia, hogy a húga ilyen gyorsan kiépítette a maga kis birodalmát, és nagyon sok dicséretet kap Kristől. Khloe is hasonlóan sikeres mogul szeretne lenni, és jó munkát végez a Good Americával [Khloe márkája – a szerk.], de a számok nem hazudnak. Kylie az, aki igazán sikeres, és ezt a sikert ünnepli Kris is, így nem csoda, hogy Khloe kissé féltékeny a húgára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek