Starity

A ¿Dónde está Elisa? Magyarországon

2010. október 22. 20:08   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A FEM3 TV csatorna a műsorára tűzte a Telemundo tavalyi legsikeresebb telenovelláját, a ¿Dónde está Elisa?-t, melynek magyar címe Elisa nyomában. A sorozat premierje 2010. október 28-án lesz 21 órakor.

hirdetés
A ¿Dónde está Elisa? Magyarországon

A történetet a valós élet ihlette. Az angol Madeline McCann portugáliai eltűnése és az azt követő nyomozás adta az alapötletet a telenovella íróinak. Elisa már nem kisgyerek, hanem egy fiatal lány, akinek a diszkóból hazafelé menet nyoma vész.

A gyanúsítottak listája igen hosszú a családtagoktól kezdve, az iskolatársakon át a barátokig mindenki gyanús, aki ott volt a szórakozóhelyen az ominózus időpontban. A nyomozás során számos titokra fény derül, és a családon belül elindul a találgatás, vajon mi történhetett Elisával.

A családot és a baráti kört átszövik a csalás és a hazugságok fonalai, senki sem tudja hogy ki a jó vagy a rossz, csak egy dolog biztos: Elisa eltűnt…

A főszerepben Sonya Smith, Gabriel Porras és Catherine Siachoque látható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek