Starity

Nicki Minaj az élre tör! Három közreműködése is felkerült a Billboard Hot 100-as listájára

2017. augusztus 15. 15:03   |   Szerző: BLulu88

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rapperlány idén sem ült a babérjain ennek eredményeképp pedig új közreműködései nemes helyet foglalnak el a Billboard listáján.

hirdetés

Köztudott hogy ha Nicki Minaj egyszer beül a stúdióba, rengeteg új dallal és kollaborációval jön ki onnan és ez a 2017-es évben sem volt eddig másképp. Év eleje óta már rengeteg a pop és a hip-hop szakmában elismert művésszel dolgozott együtt, ráadásul olyan emberekkel is, akikkel eddig még nem adott ki közös dalt. A sok együttműködés pedig meghozta a gyümölcsét, ugyanis három új dala is felkerült a Billboard Hot 100-as listájára. 

A Rake It up (feat. Yo Gotti & Mike Will Made It) a 26. helyen áll jelenleg majd ezt követi a You Da Baddest (feat. Future) 38. helyen, majd végül a Swalla (feat. Jason Derülo & Ty Dolla $ign) a 82. helyen. A rapper énekesnő még mindig készül újdonságokkal az évre, többek között hamarosan megjelenik a Swish Swish videoklipje,melyen a hetekben kezdett el dolgozni Katy Perryvel, valamint már a Rake It Up kisfilmjének forgatási munkálatai is elkezdődtek, amelyben Rob Kardashian exfelesége, Blac Chyna is szerepelni fog.

Fotó: Instagram/Nicki Minaj

Gratulálunk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek