Starity

Kiszivárgott a Trónok harca következő epizódja

2017. augusztus 16. 21:09   |   Szerző: Alysia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ez alkalommal nem hackerek, hanem az HBO hibájából került fel a hétvégi premier előtt az internetre a sorozat 7. évadának 6. része, mely a Death Is the Enemy címet viseli.

hirdetés
Kiszivárgott a Trónok harca következő epizódja

Úgy tűnik a HBO-nak mostanában nincs szerencséje a Trónok harcával, hisz nemrégiben a hetedik évad forgatókönyv részletei kerültek fel az internetre. A mai nap folyamán pedig kiszivárgott a sorozat hatodik epizódja, ugyanis az HBO Spain véletlenül megosztotta előfizetőivel, amit egy órán belül töröltek is. 

Tudomásunkra jutott, hogy a Trónok harca következő epizódja rövid ideig elérhető volt az HBO Nordic és HBO España platformokon - nyilatkozta az HBO - Úgy tűnik a hiba egy harmadik féltől származik, az epizódot a hiba felismerése után eltávolították. Az eset nem kapcsolódik az amerikai HBO-hoz kapcsolódó közelmúltbeli cyber-incidenshez.

Az epizód szinte tökéletes minőségben került ki. Hasonló eset már az ötödik évadnál is történt, ekkor a széria első négy része került nyilvánosságra az HBO hibájából. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

hiba spoiler epizód
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek