Starity

Cassie Ventura Rick Ross klipjében szerepel

2010. október 22. 22:10   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cassie nemrég Miamiban nyaralt, de később kiderült, hogy nem csak szórakozás céljából ment oda. A szép énekesnő nem önálló klippel állt újból elő, hanem hanem Rick Ross MC Hammer című klipjében szerepel majd.

hirdetés
Cassie Ventura Rick Ross klipjében szerepel

Cassie nem először szerepel közös videoklipben. Elsőként 2002-ben került sor arra, hogy szerepeljen  Mario Just Friend klipjében. Ezt követte 2005-ben szintén Mario kilpje, a Here I Go.

Csak később, 2006-ban jött a nagy áttörés, ahol már saját klipjében, a Me and U-ban tűnt fel. Ez után befutott, és több lehetsőséget kapott. A sikerei után szerepelt Kanye West Stronger, Jay-Z Roc Boyz, és legutoljára Chris Brown Crawl című videoklipjében. Ezt a dalt Chris Rihannának írta, és Cassie talán azért kapott szerepet a klipben, mert nagyon hasonló volt akkoriban a két énekesnő stílusa.

Most Rick Ross Mc Hammer klipje lesz a következő. Reméljük, ebben is sok teret kap majd Cassie, mint plédául a Strongerben vagy a Crawlban. Továbbá érdekesség, hogy a videóban mgjelenik Diddy és Red Cafe is.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek