Starity

Sabaton: Megérkezett a játékkedvelők új kedvence

2017. augusztus 19. 12:12   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A svéd csatametálosok néhány hónapja egyesültek a World Of Tanksszel , most pedig újabb meglepetés látott napvilágot.

hirdetés

Az utóbbi időben, több ízben is beszámoltunk a Sabaton és a World Of Tanks csapata között köttetett egyesülésről, most pedig újabb meglepetésre derült fény. Egy korábbi közleményben elárulták, hogy a a Wargaming- és a Sabaton-rajongók temérdek érdekességekre számíthatnak, ám azt akkor még nem árulták el, hogy mivel is kapcsolatban.

Nem sokkal később kiderült, hogy a Sabaton egy saját applikációt indított hódító útjára, melynek kinézetét a World of Tanks csapatának köszönhetik. Mindezeken felül, a Joakim Brodén vezette katonák néhány betekintő által közölték, hogy új kisfilmjük is készülőben van, tegnapelőtt, azaz augusztus 16-án bemutatásra került a Primo Victoriához készült video, mely nóta a zenekar egyik leghíresebb himnuszaként van számon tartva, 2005-ben pedig ezen a néven debütált első korongjuk is, ami azonnal hatalmas sikernek örvendett.

Meglepik sorozata itt azonban még nem ért véget; a minap ugyanis a Worls Of Tanks bejelentette, hogy a játékot megújították, és már elérhető az első zenélő tank, ami a Primo Victoria STRV S81 elnevezést kapta. Az újításhoz azonban nem csak a Sabaton-tank dukált, hanem immáron a formáció tagjai is karakterekké váltak, így velük is bátran lehet játszani.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek