Starity

Bővebben...! P!NK kapja az MTV VMA Életmű-díját

2017. augusztus 18. 21:09   |   Szerző: redlemon

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

P!nket tünteti ki idén az MTV VMA az Életmű-díjával! A nézők augusztus 27-én láthatják majd a poptörténelmi pillanatot.

hirdetés

VMAs

Úgy látszik, a Sziget nulladik napja az MTV VMA életmű-díjának előszobája – tavaly ugyanis Rihannának ítélte oda a csatorna a Michael Jackson Életmű-díjat, idén pedig P!nk kapja az MTV egyik legnagyobb elismerését, melyet a zenére, popkultúrára, divatra, filmvilágra és karitatív tevékenységekre gyakorolt évtizedes befolyásának köszönhet. A rajongók legközelebb augusztus 27-én láthatják és hallhatják majd élőben az énekesnőt a kaliforniai Inglewoodban megrendezett MTV VMA gálán.   

Az úttörő, lázadó természetéről ismert P!nk 2000-ben robbant be a köztudatba,17 éves zenei karrierje során hat stúdióalbumot adott ki és 15 slágere került fel a Billboard top 10-es listájára, köztük a Don’t Let Me Get Me, a Try, a F**kin’ Perfect a Trouble és az Alice Tükörországban című film zenéje, a Just like Fire. Legújabb, What About Us című slágeréhez tartozó videoklipje augusztus 16-án debütál az MTV-n.

A toplistás slágerek mellett P!nk polcát három Grammy-díj, két People’s Choice Awards és hat MTV Video Music Awards díj dísziti, melyekhez idén megkapja az MTV VMA Michael Jacksonról elnevezett életmű díját is. A 37 éves énekesnő ezzel olyan neves előadók sorához csatlakozik, mint Madonna, Peter Gabriel, a Guns N’ Roses, a Beastie Boys, Britney Spears, Justin Timberlake, Beyoncé, Kanye West és Rihanna.

Előzőleg erről itt olvashattál röviden!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek