Starity

Aleska Diamondot újabban a festészet nyugtatja meg a legjobban

2017. augusztus 20. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Aleska Diamond avagy a polgári nevén Sáfrány Emese a légtornászat után a festészetbe is belevetette magát. Ráadásul nem is akármilyen eredménnyel! Látszik rajta, hogy ehhez is van tehetsége.

hirdetés
Aleska Diamondot újabban a festészet nyugtatja meg a legjobban
Fotó: Bors Online

Sáfrány Emeséről mostanába sok jót lehet hallani. Több tevékenységbe is belefogott, és azokat magas szinten űzi is. Nincs ez másként most a festészettel sem. Többen állítják, hogy igen tehetséges benne.

Már általános iskolás koromban nagyon szerettem festeni!

emlékezett vissza Aleska.

Rajzszakkörbe is jártam, a mai napig imádom a művészetet. Mindig keresek magamnak egy új hobbit, amibe belevetem magam, és addig csinálom, amíg profi szintre nem lépek. Lehet, jövőre lovagolni fogok, most azonban a festészet van a középpontban.

Azóta nemrég rajztanfolyamokon vett részt és beszerezte a szükséges kellékeket is. Az eredmény magáért beszél, mert már 5 gyönyörű képet hozott össze. Ráadásul a festészet nagyon jó hatással van rá, így lép ki a stresszes mindennapokból. Különböző technikák után az interneten vadászott, így tökéletesítve a stílusát. A rajongói már érdeklődtek, hogy eladná-e a képeit? Erre Aleska azt felelte, hogy miért ne? Bármi elképzelhető!

Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek