Starity

Megérkezett az Ensiferum új kisfilmje

2017. augusztus 24. 11:11   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szeptemberben érkezik a finn vikingek legújabb nagylemeze, melynek második kislemezes daláról is lerántották a leplet.

hirdetés
Megérkezett az Ensiferum új kisfilmje
Fotó: Facebook / Ensiferum

Finnország egyik legnépszerűbb metálzenekara 2015-ben jelentette meg legutóbbi albumát, a One Man Armyt, ami elődeihez hasonlóan nagy sikert ért el világszerte. Néhány hónapja a Petri Lindroos vezette formáció bejelentette, hogy idén szeptemberben kerül majd az üzletek polcaira legújabb lemezük, amin már a Turisas egykori harmonikavirtuóza, Netta Skog fog zenélni.

A srácok néhány hónapja hivatalos Instagram-profiljukon keresztül tudatták a rajongókkal, hogy már készülőben van új kisfilmjük is, azt viszont akkor még nem árulták el, hogy melyik dalhoz is forognak a kamerák. A múlt hónapban aztán teljes egészében lerántották a leplet az új lemezről: mind a dallista, mind az albumborító egyaránt be lett mutatva a már két éve tűkön ülő célközönség számára. A Two Paths elnevezésű, hetedik Ensiferum-korong szeptember 15-én kerül majd a lemezboltok polcaira melynek beharangozó tétele és egyben első kislemeze a For Those About To Fight For Metal volt.

A minap azonban megosztották a Tuomas Saukkonen, valamint Valtteri Hirvonen által rendezett videoklipet, ami a Way of the Warrior című számhoz készült, mely nóta a csapat második kislemeze is egyben. Sami Hinkka basszeros úgy nyilatkozott a dalról, hogy a klip valójában azt a stílust tükrözi, amit ők képviselnek, tehát a népi elemek megnyilvánulását a metálban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek