Starity

Emeraude Toubia: „A természetes lányok a legszebbek”

2017. szeptember 10. 17:05   |   Szerző: simplegirl.

A Shadowhunters sztárja, Emeraude Toubia exkluzív interjút adott az ELLE magazinnak. Itt válaszolt több, mint 20 leginkább divattal kapcsolatos kérdésre. Olvasd el te is a színésznő-modell gondolatait!

hirdetés
Emeraude Toubia: „A természetes lányok a legszebbek”
Fotó: Elle Arabia

– Elle Arabia (E.A.): Mi tesz széppé egy nőt?
– Emeraude Toubia (E.T.): Egy csomó ember, főleg a fiatal lányok, nem értik mi az igazi szépség. A legtöbb nő úgy gondolja, hogy a széppé valakit csak a sok smink és a műszempillák tesznek. Pedig nem. Szerintem a szépség belülről fakad, akár egy aranyos mosoly is vonzóvá tehet valakit, és ez minden napra garantálhatja a boldogságot, a kényelmet és a kiválóságot. Ha valaki boldog, már széppé válik belülről.

– E.A.: Mit tanácsolsz azoknak a lányoknak, akik a legjobbak akarnak lenni?
– E.T.:  Véleményem szerint a legfontosabb dolog az önálló „felkészülés", hogy tudjon meg mindent. Az önbizalom is nagyon fontos.

– E.A.: Mi az első emléked a divat világával kapcsolatban?
– E.T.: Ah! Emlékszem, mikor elsőnek próbáltam magas sarkút. Csodálatos volt! Illetve még saját magamnak díszítettem egy farmeromat. Jaj, és amikor pillangós hajcsatok lepték el a hajamat. Ez nagyon népszerű volt a '90-es években!

hirdetés

– E.A.: Melyik a kedvenc kozmetikai terméked?
– E.T.: Szeretem a szem körüli karikákat eltűntető dolgot. Illetve a NARS „sugárzót" is kedvelem, a krémtől olyan lesz a bőröd, mint a puding!

– E.A.: Melyik rendezvényen való megjelenésed a kedvenced?
– E.T.: A 2015-ös, Star Wars ('Star Wars: The Force Awakens', Hollywoodban) premieres! Értékes ékszereket viseltem, Oarna ruhát vettem magamra, illetve nagy gyűrűim voltak.

Fotó: Elle Arabia / Emeraude Toubia Instagram

– E.A.: Vissza az időben: fiatalabb éned mit gondolna rólad?
– E.T.: Kétségtelenül büszke lennék. Amikor valaki mindenét a szakmájának szenteli és keményen dolgozik, hogy valóra váltsa az álmát, az szép dolog.

– E.A.: Mi a mottód az életben?
– E.T.: A mosoly a legjobb „kiegészítő" egy nőnek.

– E.A.: Ki a legnagyobb inspirálód?
– E.T.: Édesanyám; ő egy hősnő, megtanított arra, hogy küzdjek az álmaimért, ne legyek túl szigorú magammal és még ennél is fontosabb: mindig maradjak természetes.

– E.A.: Jártál már valaha Közel–Keleten? Ha igen, van legjobb élményed? Ha nem, tervezed, hogy ellátogatsz oda?
– E.T.: Szeretném meglátogatni a nagyszüleim sírját Libanonban, illetve az ottani futball is vonz. Nem tudtam feldolgozni, hogy nagyapám a születésem előtt egy nappal meghalt, egy libanoni hadseregben szolgált. Nagymamám, Kathy pedig akkor vesztette életét, mikor a nyolcadik életévemet töltöttem. Nagyon hiányoznak. Egy ottani kis faluban, Deddeh-ben temették el őket. Nagyon szeretném meglátogatni őket... a sírjukat.

– E.A.: Mi a legjobb tanács, amit valaha életedben kaptál?
– E.T.: Erre ugyanazt tudom mondani, mint kettővel feljebb.

– E.A.: Mi a top 5 úticélod?
E.T.: Apám háza a a Texas állam-beli Brownsville-ben
– Nagyanyám háza Mexikóban
– Kicsit szeretnék valamikor kikapcsolódni a Bahamákon, gyönyörű strand van ott!
– Szeretem az olaszországi Veronát is, szerintem ott vannak a legjobb éttermek.
– Párizs – egy romantikus város.

– E.A.: Mi az a dolog, amit szívesen csinálnál, de még eddig nem volt hozzá szerencséd?
– E.T.: Megismerni az arab nyelvet.

– E.A.: Mi az, amire a legnagyobb szükséged van, a divat világa esetén?
– E.T.: Szép farmerek.

Fotó: Elle Arabia / Emeraude Toubia Instagram

– E.A.: Hogyan látod magadat később, a jövődet?
– E.T.: Főszereplőként egy filmben vagy sorozatban. A nagyobb szerepekre kihívásként tekintek, ami inspirálhatja az embereket. Szeretem, ha valaki megküzd az álmaiért.

– E.A.: Mi a helyzet a különböző kultúrákkal?
– E.T.: Szerintem hasonló értékeket képvisel a libanoni és a mexikói kultúra, pl. a vendéglátás, az erős családi kapcsolatok, illetve a nyitottság a többi ember felé. Édesapám tanított meg a szakmám alapismereteire, illetve arra, hogy mennyire értékes lehet a kemény munka és ne becsüljünk alá senkit és semmit.

E.A.: Melyek azok a pillanatok, amik mindig megmaradnak az emlékezetedben a Shadowhunters forgatása alatt?
–E.T.: Amikor egy részt 12 vagy 14 órán keresztül kellett felvenni. Már beesteledett, mikorra végeztünk, mind fáradtak voltunk, elkezdtünk nevetgélni a jelenetek alatt.

– E.A.: Mit éreztél, mikor megtudtad, hogy jelölve lettél a Teen Choice Awards-on? (Legjobb színésznő fantasy / sci-fi kategóriában)
– E.T.: Eddig még nem nagyon tudtam felfogni, mi is történt velem. A több ezer színésznő közül öt személyt választottak ki, és én is köztük vagyok. Amennyi támogatást kaptam a rajongóimtól, akik rám szavaztak, ez már egy igazi áldás, komolyan!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek