Starity

Betegsége ellenére jól érzi magát a Grease sztárja

2017. augusztus 21. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 68 éves színésznő ismét a rákkal küzd, ám ennek ellenére igyekszik pozitívan tekinteni a jövőbe.

hirdetés

Olivia Newton-John három hónappal ezelőtt, hivatalos Facebook-oldalán keresztül értesítette rajongóit arról, hogy korábban legyőzött betegsége ismét kiújult nála, így közelgő fellépéseit és szerepléseit lemondta annak érdekében, hogy minden idejét és energiáját a gyógyulására összpontosíthassa.

Helló mindenki! Itt Olivia Newton-John. Személy szerint szeretném kifejezni hálámat mindazok felé, akik oly sok kedvességet és szeretetet tartalmazó, támogató üzenetet küldtek nekem az elmúlt néhány hónapban. Imáitok és jobbulást kívánó üzeneteitek tényleg segítettek és felemelően hatottak a szellememre. Jól érzem magam és alig várom, hogy hamarosan újra lássalak titeket

– üzente rajongóinak a színésznő egy videóüzenet keretein belül.

Fotó: Facebook

Oliviánál egyébként 1992-ben, azon a hétvégén diagnosztizáltak mellrákot, amikor szintén daganatos betegségből kifolyólag elhunyt az édesapja. A betegség felfedezését követően a színésznő kemoterápián vett részt, valamint részleges masztektómiát végeztek el rajta, 2008-ban pedig létrehozta az Olivia Newton-John Cancer and Wellness Centre-t Melbourne-ben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek