Starity

Sok évnyi viszálykodás után megbékélt egymással Pink és Christina Aguilera

2017. augusztus 21. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két énekesnő viszálya hosszú évekkel ezelőttig nyúlik vissza, mostanra azonban elásták a csatabárdot.

hirdetés

Egy internetes troll a Twitteren próbálta összeugrasztani egymással Pinket és Christina Aguilerát, ám nem járt sikerrel, ugyanis a két előadó rég maga mögött hagyta a korábbi nézeteltéréseket. A fent említett felhasználó ugyanis kifejezésre juttatta nemtetszését amiért idén Pink kapja az MTV VMA életműdíját, ugyanis véleménye szerint az énekesnő egyetlen értékelhető munkája a 2001-ben megjelent Lady Marmalade, melynek elkészítésén Xtina, Mya és Lil' Kim is közreműködött.

Pink természetesen felvette a kesztyűt, ugyanakkor rámutatott, hogy ő a maga részéről szereti Christinát és már megbékéltek egymással.

A zene hoz össze mindannyiónkat. A legjobb dolog a zenében, hogy mindenki számára van hely, hogy egyidőben legyen győztes. (...) Hadd legyek az elfogadás és ünneplés példája. Nem kell engem szeretned egy szálat sem, nincs gondom ezzel. Csak légy illedelmes ember

– üzente a U + Ur Hand énekesnője.

Pink és Xtina kapcsolata egyébként épp a Lady Marmalade miatt romlott meg, amin az sem segített, hogy előbbi munkatársa, Linda Perry lelépett, hogy Aguilerának dolgozzon. Tavaly aztán a két énekesnő ismét összejött, ugyanis Pink vendégmentor volt a The Voice-ban, de már akkor sem volt nyoma köztük viszálynak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek