Starity

Shadowhunters: Alberto Rosende szívesen bújna Jace bőrébe

2017. augusztus 21. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész Simon Lewist alakítja a Freeform Cassandra Clare regénysorozatán alapuló drámasorozatában.

hirdetés

Alberto Rosende nemrég a Vulkan magazinnak adott interjút, melynek keretein belül természetesen szóba került a főszereplésével készülő sorozat, a Shadowhunters. Az interjút készítő riporter a beszélgetés során feltette a kérdést Albertónak, miszerint ha lehetősége adódna egy másik szereplőt életre kelteni, kire esne a választása. A kérdésre így felelt a 24 éves tehetség:

Őszintén szólva minden egyes karakter eljátszására lenne okom, hogy miért is alakítanám azt, akit. Mindannyian sok mindenen mentek keresztül és sok jót is megéltek, így egyet választani közülük nagyon nehéz. Ha viszont muszáj, akkor Jace-t választanám. Hihetetlenül ütősek az akciójelenetei és ő egy nagyon bonyolult karakter. Meg kell hagyni, csodás diadalittas és rosszfiús pillanatai vannak, Dominic Sherwood pedig szakszerűen hozza ezeket. Hozzátenném még, hogy mennyire nagyszerű sebezhetősége pillanataiban is. Szeretném eljátszani az érme mindkét oldalát.

Alberto szívesen kipróbálná magát a Dominic által alakított karakter szerepében

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek