Starity

Főszereplő távozik a Jóban Rosszban című sorozatból

2017. augusztus 24. 11:11   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Suhajda Dániel 12 éve volt tagja a Jóban Rosszban csapatának, azonban az általa megformált Fehér Roland ideje úgy tűnik most járt le.

hirdetés
Főszereplő távozik a Jóban Rosszban című sorozatból
Fotó: TV2

Suhajda Dániel 2005 óta formálta meg a csillagkúti maffiózó, Fehér Roland szerepét a Jóban Rosszban című sorozatban. Ez idő alatt a karakter számos dolgon ment keresztül, jó pár negatív és pozitív élménnyel gazdagodott, de ennek most véget vetettek. A színészt a nézők hétfőn láthatták utoljára a Super TV2-n. A karakter kiírása írói és produceri döntés volt, a színész pedig elmondta, ezt akár akarta, akár nem, el kellett fogadnia.

Ebbe az irányba ment a történet, ezt nekünk, ebben dolgozó színészeknek egyszerűen tudomásul kell vennünk. 2005-ben kerültem be, és sablonosan hangzik, de tényleg nagyon fog hiányozni a társaság. Nagyon jó és összeszokott csapat volt, esetenként voltak olyan időszakok, mikor sokkal többet találkoztunk egymással, mint a családunkkal. Bár biztosan furán hangzik, de hiányozni fog az is, hogy nem kelek fel reggel fél ötkor

– nyilatkozta az Origónak.

Annak, ha az ember minden nap futó sorozatban játszik, vannak előnyei és hátrányai is. Biztonságot ad, ha tudják a színészek, hogy van hova minden nap bemenni, de mivel az emberek életében is jelen vannak, sokan azt hiszik, egy ismerőssel futnak össze, ha meglátják őket az utcán. Daninak ilyen élményekben sem egyszer volt része, de állítása szerint még ezt is hiányolni fogja, ennek ellenére nincs elkeseredve, és nem érzi magát elveszettnek sem.

Akikkel jóban voltam, azok megmaradnak, hisz nemcsak a sorozat miatt találkoztunk, hanem egyébként is, az élet más területein is számíthatunk egymásra. Június végén forgattam utoljára velük, és mikor beléptem a stúdióba, erősen szembesültem azzal az érzéssel, hogy senki nem pótolhatatlan. Ha közel 13 évig csinál valamit az ember, képes elhinni, hogy nélküle ez nem tudna menni, aztán rá kell jönnie, hogy dehogynem. A sorozat robog tovább, de nekem eddig tartott a vonatozás.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek