Starity

Shay Mitchell Penn Badgley oldalán tér vissza a televíziók képernyőjére

2017. augusztus 21. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, nem kell sokáig hiányolnunk a Pretty Little Liars sztárját, ugyanis Shay ismét főszerepet játszik egy újonnan készülő produkció élén.

hirdetés

Júniusban számoltunk be róla, hogy hosszú kihagyott évek után a Gossip Girl sztárja, Penn Badgley visszatér a filmezéshez, ugyanis főszerepet kapott a Lifetime új műsorában, a You-ban, ami Caroline Kepnes azonos című bestsellere nyomán kerül a nézők elé. A történet maga Joe-ról, egy könyvesbolti menedzserről szól, aki a modern technológia vívmányainak segítségével bármi áron, de kieszközöli, hogy kiszemeltje belészeressen.

Mostanra kiderült, hogy a sorozat női főszerepét nem kisebb személyre, mint Elizabeth Lailre bízták a készítők, de Shay Mitchell is kulcsszerepet játszik majd a történetben. Ő ugyanis a jómódú Peachet kelti majd életre, aki Beck legszűkebb baráti köréhez tartozik és elhatározza, hogy rajta tartja a szemét Joe-n...

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek