Starity

Új betekintő érkezett a Riverdale második évadához

2017. augusztus 21. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Októberben tér vissza a képernyőre a The CW nagy népszerűségnek örvendő szériája. VIGYÁZAT, a cikk spoilert tartalmaz!

hirdetés
Új betekintő érkezett a Riverdale második évadához
Fotó: The CW

A Riverdale rajongói az előttünk álló új szezonban sem fognak unatkozni, hiszen a sorozat az első évadhoz hasonlóan számtalan izgalmat ígér. Az ugyan már lelepleződött, hogy Jason Blossom (Trevor Stines) meggyilkolásának hátterében a fiú apja, Clifford Blossom (Barclay Hope) áll, ám indítékai még mindig nem ismertek. Kedvenceink minden bizonnyal utánajárnak ennek is, ám ami a legfontosabb: hogyan alakul FP Jones (Skeet Ulrich) és Fred Andrews (Luke Perry) sorsa a folytatásban? Míg előbbi börtönbe került és ítéletére vár a Jason halálában játszott szerepe miatt, addig utóbbit egy símaszkos ámokfutó lelőtte Pop (Alvin Sanders) étkezdéjében.

Néhány napja megérkezett a sorozat október 11-én debütáló második évadának legújabb, 30 másodperces betekintője, melyben szemtanúi lehetünk annak, hogy Riverdale-i kedvenceink bizony bekeményítenek. Keller sheriff (Martin Cummins) először is egy rossz hírt jelent be a város lakói számára, Archie-t (K.J. Apa) pedig egészen sötét oldaláról ismerhetjük meg, ahogy apja védelmére kel, hogy kiderítse, ki támadt rá. Mindzonáltal nem ő az egyetlen a tinédzserek közül, akit megkeményítenek a városban történtek: Betty (Lili Reinhart) a Pop étterem egyenruhájában száll szembe anyjával, de láthatóan Jugheadet (Cole Sprouse), Cherylt (Madelaine Petsch) és Veronicát (Camila Mendes) sem kell félteni, utóbbinak ráadásul sokat emlegetett apja, Hiram (Mark Consuelos) is megjelenik a színen, hogy még tovább bonyolítsa a szálakat...

Ha mindez nem volna elég, az Archie Comics hivatalos Twitter-fiókján keresztül közzétette az új évadot beharangozó posztert is, melyen nem nehéz kiszúrni a jobb oldalt fénylő DIE szót, ami arra utalhat, újabb halálesetekben a folytatásban sem lesz hiány.

Fotó: Twitter / Archie Comics

Roberto Aguirre-Sacasa kreátor ráadásul megosztott egy gyerekrajzot, ami ugyancsak beszédes lehet, ugyanis azon a Blossom-ikreket láthatjuk, mellettük pedig egy cukrosbácsiként említett férfi áll, aki egyaránt utalhat egy küszbön álló halloweeni epizódra vagy arra, hogy ki is áll a drogügyletek hátterében...

Fotó: Twitter / Roberto Aguirre-Sacasa

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek