Starity

Csodálatos üzenetet küldött feleségének Ian Somerhalder

2017. augusztus 22. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vámpírnaplók 38 éves sztárja ismét bebizonyította, milyen nagyszerű férj.

hirdetés

Néhány hete jött világra Ian Somerhalder és Nikki Reed első gyermeke, Bodhi, így a sztárpár most minden idejét az ő nevelésének szenteli. Ez az első időszak ugyan korántsem könnyű az újdonsült szülőknek, de ahogy előttük sokan mások, ők is megbirkóznak a nagy feladattal, Ian pedig gyönyörű üzenetet küldött feleségének az Instagramon keresztül, hogy tudassa vele, milyen büszke rá és mennyire nagyra értékeli mindazt, amit tesz érte és a kicsiért.

Csak egy gyors kis üzenet az én gyönyörű feleségemnek. Itt pihengetsz most a szoba másik oldalán, miután olyan csodálatos anya voltál egész éjjel, így ezt az üzenetet csak akkor olvasod majd, amikor felébredsz...

– kezdte Ian, majd így folytatta:

Ezek a képek arra a csodálatos kilenc hónapra emlékeztetnek engem, amikor feláldoztad egész valódat a kicsikénkért. Az ezekből a képekből áradó kedvesség, a szépség és a természetesség a büszkeség érzésével töltenek el engem. Várandósságod idején vidámságot és erőt hoztál az életünkbe, de emellett szó szerint értelmet adtál a terhesen is szexi kifejezésnek, aminek mind szemtanúi voltunk. Köszönöm, hogy a társam vagy ebben az életben, és hálás vagyok azért is, mert nemcsak engem inspirálsz, hanem mindazokat, akik olvasnak téged, hallgatnak rád és figyelemmel kísérik, amit a lelked ad nekünk. Szeretlek!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek