Starity

Lola Flanery kulcsszerepet kapott A visszatérőkben

2017. augusztus 22. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Májusban ért véget A visszatérők negyedik évada, az alkotók pedig jelenleg is a folytatáson dolgoznak. VIGYÁZAT, a cikk spoilert tartalmaz!

hirdetés

A The CW sikersorozatának fináléjában már megismerkedhettünk Clarke (Eliza Taylor) „lányával”, Madivel, akit Imogen Tear keltett életre, ám a színésznőtől az ötödik évadban már Lola Flanery veszi át a szerepet, akit a szélesebb közönség a Freeform szériájából, a Shadowhuntersből ismerhet.

A Madi és közte lévő kapcsolat óriási fontossággal bír Clarke számára. Öt évet töltöttek együtt. Ők ketten szándékaikat, céljaikat és köteléküket tekintve olyanok, mint egy anya-lánya páros. Clarke szereti Madit, döntéshozatali folyamatában pedig változás állt be, ahogy mindazok életében, akiknek vannak gyerekeik... az ötödik évadban kiderül, hogyan kerültek közel egymáshoz és hogyan lehetséges, hogy csak ők ketten élték túl a történteket

– nyilatkozta Jason Rothenberg executive producer.

Clarke és Madi kapcsolata döntő fontosságú lesz I Fotók: The CW ; Freeform

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek