Starity

Brian Austin Green a három fiú után szívesen összehozna egy kislányt is Megan Foxszal

2017. augusztus 23. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznek minden álma egy kislány a srácai után, de saját bevallása szerint félve vágna bele egy újabb babaprojektbe.

hirdetés

Nehéz elhinni, hogy két évvel ezelőtt még Brian Austin Green és Megan Fox válásától volt hangos a világsajtó, majd nem sokkal később kiderült, hogy a színésznő áldott állapotban van. Természetesen a rossz nyelvek máris arról kezdtek pletykálni, hogy vajon ki ejtette teherbe Megant, Brian azonban tisztázta a helyzetet: ők ketten ismét egymásra találtak.

A szerelmeseknek immár három közös fiuk van – Noah négy-, Nodhi három-, Journey pedig egyéves –, valamint a színésznek egy korábbi kapcsolatából van egy 15 éves nagyfia is Kassius személyében. Green azonban a mai napig nem tett le arról, hogy egy napon lesz egy lánya is, amiről hétfőn egy exkluzív interjú keretein belül vallott, amikor arról kérdezték, terveznek-e feleségével további csemetéket.

Nem is tudom. Négy fiam van, egy ötödikkel egy kosárlabda csapatra valóm lenne. Mondjuk az is király lenne

– viccelődött, majd komolyra fordítva a szót, így folytatta:

Szeretnék egy lányt. Őrülten szeretnék egy lányt. Félek azonban, hogy ha megpróbálkoznék egy újabb gyerekkel, megint fiam születne. Nem csak azért, mert szeretem a fiaimat, hanem mert talán csak fiam lehet. Nem tudom, készen állok-e egy ötödikre. Az nagyon sok.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek