Starity

Luke Hemmings exe kiteregette a szennyest! Az énekes többször is megcsalta őt

2017. augusztus 23. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 5 Seconds of Summer frontembere néhány hónappal ezelőtt szakított a barátnőjével, aki azóta sem nyugszik.

hirdetés

Bár Luke Hemmings és Arzaylea kapcsolata már jó ideje véget ért, még mindig vannak olyan el nem mondott történetek, amik minden bizonnyal érdeklik a rajongókat. A 21 éves exbarátnő a napokban az Instagramon teregette ki a szennyest és nemcsak azt hozta nyilvánosságra, hogy Luke többször is megcsalta őt, hanem továbbá arról is fellebbentette a fátylat, miszerint a zenész kokainozik és prostikkal hál.

Fotók: Instagram

Igen, mindig gyorsan végeztél. Ez az oka annak, hogy míg engem dugott előző éjjel, másnap már egy másik csajjal ment el. Mindannyiótoknak rá kell jönnie, hogy ezeknek a srácoknak egyike sem tökéletes. Unom már, hogy mindig én vagyok az egyetlen, aki bajban van

– írta, majd így folytatta:

Beszéljünk a prostikról. A kokainról. A megcsalásomról. A hazugságokról. Mindarról, ami odáig vezetett, hogy elhagytalak téged. Belefáradtam, hogy mindenki azt hiszi, mindezt figyelemfelkeltésből csinálom. (...) Beismerem, hibáztam, ő azonban egymilliószor hibázott.

Fotó: Instagram (screenshot)

A bejegyzésekből az is kiderül, hogy Arzaylea szerint Michael Clifford barátnője, Crystal Leigh áll amögött, hogy a 5SOS rajongói megutálták őt, ám az érintett tagadja, hogy köze lenne bármihez is.

via Teen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek