Starity

Gwyneth Paltrow ismét Robert Downey Jr.-ral forgat

2017. augusztus 23. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az eddig sem volt kérdés, hogy Tony Stark, azaz Vasember feltűnik-e az új Bosszúállók-filmben, ám az csak most derült ki, hogy mellette Pepper Potts is megjelenik majd.

hirdetés

Robert Downey Jr. és Gwyneth Paltrow igen dinamikus párt alakítottak a Vasember-filmekben, legutóbb pedig a Pókember: Hazatérésben láthattuk őket együtt. Robert nemrég közzétett az Instagramon egy friss képet, melyen ők ketten láthatóak Jon Favreau kollégájuk társaságában, a kép pedig a jövőre mozikba kerülő új Bosszúállók-film forgatásán készült.

Érdekesség, hogy Gwyneth már 2012-ben is feltűnt a filmsorozat első részében, a többihez azonban nem szerződtették le az Infinity War kivételével, amire várhatóan április 26-ától válthatunk majd jegyet, ha továbbra is a tervek szerint haladnak a készítők a munkálatokkal.

Rossz hír, hogy Robert nemrég úgy nyilatkozott, hogy rövidesen kilép a Marvel-franchise-ból, legalábbis olyan értelemben, hogy nem vállalja többé Tony Stark szerepét.

Mindenki azt mondja, tökéletesen illik rám ez a szerep. Minden alkalommal elölről kezdek, de legalább egy igen erős alapról indulok. Sosem szeretném elrontani az utolsó hat-hét filmet azzal, hogy egyszer elkövetek egy hibát, csak mert önző módon úgy döntöttem, csinálok még egy filmet. Szeretném szögre akasztani a páncélt, mielőtt még túl kényelmetlenné válna

– nyilatkozta a színész.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek