Starity

Katharine McPhee szerint keményen kéne büntetni azokat, akik másoktól privát képeket lopnak

2017. augusztus 24. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az American Idol 33 éves felfedezettje, ha tehetné szigorítana a büntetőjogi törvényeken.

hirdetés

Katharine McPhee egyike azon hírességeknek, akinek feltörték telefonját és meghackelték közösségi oldalait, így számtalan privát célra készített képet ellopva tőle. Az énekesnőnél most telt be a pohár, és felszólalt az ügyben. Elmondása szerint nem szégyelli a róla készült felvételeket, ugyanakkor szíve szerint szigorítaná a büntetőjogi törvényeket, mert véleménye szerint nem állapot az, ami napjainkban folyik.

Volt már rá példa, hogy az elmúlt években meghackeltek, ám az elmúlt napokban több más hírességgel együtt az én privát képeimet is közzétették beteg és megvetendő weboldalak. Nem szégyellem magam a képeimért. Szeretem a testem, a képek pedig egy általam hőn szeretett férfi kedvéért vagy épp saját magamnak készültek

– bosszankodott Katharine az Instagramon, és hozzátette, hogy meglátása szerint a törvényeken sürgősen változtatni kéne és szigorúbban venni az adatlopást és az eltulajdonított immateriális javak engedély nélküli közzétételével kapcsolatos bűncselekményeket.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek