Starity

A Hadid testvérek édesanyja öngyilkosságot kísérelt meg

2017. augusztus 24. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az 53 éves Yolanda Hadid maga vallott arról, hogy kis híján eldobta magától az életet.

hirdetés

Gigi, Bella és Anwar neve ismerős lehet a divatszakmában jártasak számára, hiszen mind a hárman modellkedéssel keresik a kenyérre valót, ám az idősebbek minden bizonnyal emlékeznek még édesanyjukra, Yolandára is, aki szintén ebben az iparágban szerzett magának hírnevet fiatalsága idején. A Hadid-gyerekek anyja Believe Me: My Battle with the Invisibility of Lyme Disease címmel készítette el memoárját, melyben őszintén vall érzéseiről és a Lyme-kórral folytatott küzdelméről, ami már-már az öngyilkosságba kergette.

Yolanda arról ír könyvében, hogy korábbi férjével, David Fosterrel Floridában nyaraltak, amikor ruháit hátrahagyva az óceánba gázolt azzal a céllal, hogy hagyja magát elsodorni az árral.

Hullottak a könnyek a szememből, végigfolytak az arcomon és elegyedtek a sós tengervízzel, ahogy próbáltam rávenni magam, hogy váljak eggyé az árapállyal és hagyjam magam elsodródni. Arra gondoltam, hogy Istenem, vigyél el a hullámok hátán! Nem bírok ki több napot így [a betegségére utal]. Kérlek, vidd magaddal a testemet! Csak el akarok tűnni!, aztán a következő pillanatban tisztán láttam magam előtt a három gyermekemet. Ez rögtön észhez térített és visszatartott attól, hogy elengedjem magam és megfulladjak

– írta Yolanda, majd így folytatta:

Amilyen embert próbáló volt az elmúlt öt év, annyira hálás vagyok ezért a tapasztalatért. Mindenem megvolt, mindent elvesztettem, és végül beláttam, hogy a kevesebb olykor több, pénzen nem vehető egészség vagy boldogság, és egyszer csak ez is bőven elég.

Az öngyilkosság nem megoldás a problémákra! Ha úgy érzed, segítségre szorulsz vagy nem találsz kiutat egy helyzetből, kérj segítséget a krízishelyzetben lévők részére fenntartott, ingyenesen hívható 116-123 vagy 06 80 820 111 telefonszámon!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek