Starity

A Hadid testvérek édesanyja öngyilkosságot kísérelt meg

2017. augusztus 24. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Az 53 éves Yolanda Hadid maga vallott arról, hogy kis híján eldobta magától az életet.

hirdetés

 

YOLANDA (@yolanda.hadid) által megosztott bejegyzés,

hirdetés

Gigi, Bella és Anwar neve ismerős lehet a divatszakmában jártasak számára, hiszen mind a hárman modellkedéssel keresik a kenyérre valót, ám az idősebbek minden bizonnyal emlékeznek még édesanyjukra, Yolandára is, aki szintén ebben az iparágban szerzett magának hírnevet fiatalsága idején. A Hadid-gyerekek anyja Believe Me: My Battle with the Invisibility of Lyme Disease címmel készítette el memoárját, melyben őszintén vall érzéseiről és a Lyme-kórral folytatott küzdelméről, ami már-már az öngyilkosságba kergette.

Yolanda arról ír könyvében, hogy korábbi férjével, David Fosterrel Floridában nyaraltak, amikor ruháit hátrahagyva az óceánba gázolt azzal a céllal, hogy hagyja magát elsodorni az árral.

Hullottak a könnyek a szememből, végigfolytak az arcomon és elegyedtek a sós tengervízzel, ahogy próbáltam rávenni magam, hogy váljak eggyé az árapállyal és hagyjam magam elsodródni. Arra gondoltam, hogy Istenem, vigyél el a hullámok hátán! Nem bírok ki több napot így [a betegségére utal]. Kérlek, vidd magaddal a testemet! Csak el akarok tűnni!, aztán a következő pillanatban tisztán láttam magam előtt a három gyermekemet. Ez rögtön észhez térített és visszatartott attól, hogy elengedjem magam és megfulladjak

– írta Yolanda, majd így folytatta:

Amilyen embert próbáló volt az elmúlt öt év, annyira hálás vagyok ezért a tapasztalatért. Mindenem megvolt, mindent elvesztettem, és végül beláttam, hogy a kevesebb olykor több, pénzen nem vehető egészség vagy boldogság, és egyszer csak ez is bőven elég.

Az öngyilkosság nem megoldás a problémákra! Ha úgy érzed, segítségre szorulsz vagy nem találsz kiutat egy helyzetből, kérj segítséget a krízishelyzetben lévők részére fenntartott, ingyenesen hívható 116-123 vagy 06 80 820 111 telefonszámon!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek