Starity

Megérkezett Taylor Swift újdonsága! Hallgasd meg nálunk a Look What You Made Me Do-t!

2017. augusztus 25. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Végre megtörtént, amire már olyan régóta vártunk: az énekesnő új dallal jelentkezett.

hirdetés

Taylor Swift betartotta ígéretét, és közzétette novemberben megjelenő nagylemeze, a Reputation első beharangozó tételét a Look What You Made Me Do című szerzemény képében, amit – ha hihetünk a pletykáknak – Kim Kardashian, illetve a hozzá fűződő összezördülése ihletett.

A szőke szépség eleve úgy vezette fel közösségi oldalain visszatérését, hogy kígyót ábrázoló videókat tett közzé, mely állat akkor vált a szimbólumává, amikor Kim leleplezte, hogy hazudott Kanye West Famous című dalával kapcsolatban – állításával ellentétben tudta, hogy a rapper elhelyezett a dalban egy rá utaló sort. Ami a kígyót, mint állatot és szimbólumot illeti, Taylor új dalának dalszöveges videójában is visszaköszön a refrén alatt.

Ha pedig már szóba került Taylor következő nagylemeze, minden bizonnyal több olyan dalt is tartalmaz majd, ami az elmúlt évek viszontagságiról és magas publicitású románcairól szól, melyek Calvin Harrishez és Tom Hiddlestonhoz fűzték, és ki tudja, talán új szerelme, Joe Alwyn is megihlette, ám korábbi hibáiból tanulva Taylor ezúttal féltve óvja szerelmi életét...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek