Starity

Kylie Jenner óva inti rajongóit termékei hamisítványának megvásárlásától

2017. augusztus 25. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 20 éves valóságshow-sztár szilárd lábakon álló birodalmat épített ki magának sminktermékei nyomán.

hirdetés

A közelmúltban számoltunk be róla, hogy a Kylie Cosmetics elindítása óta eltelt másfél évben Kylie Jenner 420 millió dolláros (~ 106.3 milliárd forint) bevételre tett szert, aminek következtében elhatározta: ő lesz az első dollármilliárdos a családban. Mindazonáltal sokan irigykednek rá – még tulajdon nővére, Khloe Kardashian is –, és megpróbálják leutánozni őt. Sokan ezt úgy teszik, hogy lemásolják termékeit és azokat eredetiként árusítják a világhálón.

Kylie-nak is van azonban sütnivalója, így nemrég rákeresett márkájára az interneten, és meglepődve látta, hogy ott nem az ő weboldala ugrik fel elsőként, hanem egy kamu site, ami kozmetikumainak hamisítványait bocsátja forgalomba, erre pedig fel is hívta rajongói figyelmét. Ezen utánzatok megvásárlásának veszélyeiről egyébként Kylie már korábban is felvilágosította rajongóit, amikor tudatta velük, hogy ezekben a hamisítványokban olyan egészségre káros hozzávalók vannak, mint a benzin vagy a ragasztó.

Azok a hozzávalók, melyeket ezeknek a hamisítványoknak az elkészítéséhez használnak borzasztó veszélyesek, és ami miatt én rettenetesen aggódok

nyilatkozta tavaly a makeup-mogul.

Fitó: Twitter (screenshot)

Mindenesetre Kylie jogi képviselői gyorsan és alaposan dolgoznak, hiszen mostanra elintézték, hogy a Google keresőjében immár a tinisztár igazi weboldala, a kyliecosmetics.com kerüljön az első helyre a találati listán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek