Starity

Kylie Jenner nem is lehetne boldogabb, amiért megszabadult Tygától

2017. augusztus 25. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 20 éves fekete hajú szépség a V magazinnak adott interjút, emellett pedig egy szexi fotósorozat is készült róla.

hirdetés

Ha azt hittük, Kylie Jenner már mindent megmutatott magából, akkor gondolkodjunk el újra a dolgon még egyszer! Ezúttal ugyanis egy erotikától fűtött képsorozat készült róla a V magazin számára, ezzel együtt pedig egy interjút is bevállalt, melynek során arról beszélt, mennyire megszokott számára az őt és családját körülvevő felhajtás.

Fogalmam sincs, milyen az, amikor nem vagyok a rivaldafényben. Számomra ez természetes. Nem lehet ezzel mit kezdeni. Olyan sok jó dolog van a világban, igyekszem ezekre fókuszálni

– nyilatkozta.

Fotó: V Magazine / Nick Knight
Fotó: V Magazine / Nick Knight

Ezzel közel egyidőben Kylie saját valóságshow-jában elárulta, most sokkal boldogabb, mint az elmúlt években bármikor, amiben minden közrejátszik, hogy ejtette korábbi pasiját, Tygát és jelenleg Travis Scott-tal találkozgat.

Jobban éreztem magam az elmúlt egy hónapban, mint az utóbbi években együttvéve. Az elmúlt három évem olyan volt, mintha homályban tapogatóznék. Folyton otthon ültem. Most olyan, mintha sokkal inkább önmagam lehetnék. Szabadabbnak érzem magam. Nagyon boldog vagyok

– magyarázta a Life of Kylie kamerái előtt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek