Starity

A bíróság ejtette a vádakat! Beleegyezése nélkül nem ültethetők be Sofía Vergara embriói

2017. augusztus 26. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 45 éves színésznő fellélegezhet, ugyanis a bíróság az ő javára döntött mesterségesen megtermékenyített petesejtjeivel kapcsolatban.

hirdetés

Sofía Vergara exe, Nick Loeb tavaly decemberben állt elő azzal, hogy szeretné magának megkaparintani kapcsolatuk idején lefagyasztott embrióikat, ugyanis családot kíván alapítani és szívesen kihordatná az Isabella és Emma névre keresztelt „babákat” egy béranyával. Ennek reményében a férfi pert indított az embriók nevében Sofía ellen, aki élt a viszontkereset lehetőségével, így arra kérte a bíróságot, ne adjon helyet Nick kérelmének.

Loeb ráadásul furfangos módon Louisiana államban indította a pert, mivel köztudott, hogy ott komolyabban veszik az embriók élethez való jogait, ám pechjére az ügyhöz kirendelt bíró ráérzett számítására, így elutasította kérését. A bíró döntése meghozatalakor arra hivatkozott, hogy a „babák” Kaliforniában fogantak, és se őket, se szüleiket nem kötik semmilyen szálak Louisianához, noha Loeb úgy nyilatkozott, hogy annak idején ott tervezték leélni az életüket Vergarával, ami nyilvánvalóan nem igaz, hiszen a színésznőt munkája Kaliforniához köti.

A bíró a fentiek mellett rámutatott arra is, hogy egyértelmű számára, miért épp Louisianában indította meg a jogi vitát a férfi, ugyanakkor kimondta, hogy a meg nem született gyermekek kaliforniainak minősülnek, mivel egy ottani intézményben fogantak, és továbbra sem ültethetőek be mindkét szülő írásos engedélye nélkül. Loeb ugyan élhet a fellebbezés lehetőségével, de egyelőre nincs hír arról, hogy fog is.

via TMZ

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek