Starity

Ryan Reynolds viccesen köszöntötte fel a feleségét

2017. augusztus 26. 20:08   |   Szerző: Alysia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Deadpool 40 éves sztárja tréfásan köszöntötte fel gyönyörű feleségét, Blake Livelyt harmincadik születésnapja alkalmából.

hirdetés

Blake Lively tegnap ünnepelte 30. születésnapját, amit természetesen férje sem hagyhatott szó nélkül. Ryan egy 2014-es vörös szőnyeges fotót választott, amit borzasztó minőségben posztolt Instagram-oldalára, ráadásul félig le is vágta a fotóról feleségét, amihez csak ennyit fűzött:

Boldog születésnapot a csodálatos feleségemnek

– írta a színész.

Ryan és Blake a Zöld Lámpás című film forgatása alatt ismerkedtek meg, majd 2012 szeptemberében, Dél-Kaliforniában egy titkos esküvő keretein belül összeházasodtak. A párnak két közös gyermeke van James és Ines

Két évig barátok voltunk, mielőtt randevúzni kezdtük. Úgy bánok vele, mint egy barátnőmmel. Például ha valami történik velem, akkor elmondom neki, hogy mi történt, hogyan érzek, majd megkérdezem, hogy mit csináljak. Ő pedig úgy bánik velem, mint a legjobb barátjával

– nyilatkozta egy korábbi interjúban Blake.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek